اختصاص 120ميليون تومان اعتبار به صنايع دستي 12 استان‌

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي اين همايش را گردهمايي براي عملکردهاي استان‌ها در زمينه صنايع‌دستي طي يک سال گذشته و همچنين توضيحات هر يک از نمايندگان صنايع‌دستي، پيرامون عملکردهاي درون استاني دانست.

حسين هاتفي‌فارمد با بيان اينکه بايد در استان‌ها، تشکيلاتي مستقر شود که به ارتقاء و اضافه کردن نقاط قوت در اين زمينه کمک کند، گفت: اصل اين است که انسجامي مناسب در تشکيلات استان رخ دهد و بعد براي تقويت و پيشرفت آن حرکتي انجام شود.

مديرکل حفظ و احيا هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي نيز در سخناني با اشاره به اينکه اطلاعاتي در مورد وضعيت هنرهاي منسوخ شده استان‌ها توسط آنها ارائه شده گفت: 12 استان، اطلاعات جامعي در مورد وضعيت کارگاه‌هاي صنايع‌دستي ارائه داده‌اند که طي بودجه مصوب 86 اعتباراتي براي آنها در نظر گرفته شده است.

وي با اشاره به مجموع اعتبار در نظر گرفته شده که 120 ميليون تومان است گفت: اين اعتبار بين اين 12 استان تقسيم شده و ساير استان‌ها در صورت ارائه اطلاعات کامل در مورد وضعيت کارگاه صنايع‌دستي، با تخصيص بودجه جديد، در اين زمينه اعتباراتي تعلق خواهد گرفت.

يحيي رحمتي به وضعيت بانک جامع اطلاعاتي اشاره کرد و اظهار داشت: درحال‌حاضر اطلاعاتي در مورد تعداد کارگاه‌هاي توليدي، تعداد صنعتگران که کارت شناسايي براي آنها صادر شده، تسهيلات ارائه شده در زمينه صنايع‌دستي و... ثبت شده است که اميدواريم اين اطلاعات کم‌کم کامل شده تا بتوان در زمينه اقداماتي که قرار است براي استان‌ها انجام شود، گام‌هاي مؤثري برداشت.

لازم به ذکراست در اين همايش که با سخنراني معاون صنايع‌‌دستي و هنرهاي سنتي، آغاز شد هر يک از معاونان صنايع‌دستي استان‌ها در مدت زماني مشخص به سخنراني پرداختند.

M/111


انتهای پیام/

کد خبر 1386121428